GİMAT 13. Blok Numara 367-368 Macunköy, 06374 Yenimahalle/Ankara
+90 312 397 14 12
gurlertemizlik2002@hotmail.com

Temizlikte öncü kuruluş...

Sağladığımız nihai maliyet ekonomimizle, kalite / fiyat oranımızla, satış sonrası hizmetlerimizle, periyodik eğitim programlarımızla, sorunlarınıza getireceğimiz pratik çözümlerimizle her an ve daima yanınızdayız.
İşte bu yüzden biz sektörün uzmanıyız...

DOĞA DOSTU

Doğada parçalanabilen ürün çevre yönetmeliklerine göre kanser ve alerjiye sebep olabilecek kimyasallar kullanılmadan üretilmiştir.

KALİTE

Sağladığımız nihai maliyet ekonomimizle, kalite / fiyat oranımızla, satış sonrası hizmetlerimizle, periyodik eğitim programlarımızla, sorunlarınıza getireceğimiz pratik çözümlerimizle her an ve daima yanınızdayız.
İşte bu yüzden biz sektörün uzmanıyız…

GÜVENİN ADRESİ

GÜRLER Endüstriyel Temizlik Gıda Sanayii ve Tic. Ltd.Şti. 2002 yılından bu yana kurumsal şirketler, hastaneler, oteller, fabrika ve benzeri kuruluşlara hizmet vermektedir.

BİZ KİMİZ

GÜRLER Endüstriyel Temizlik Gıda Sanayii ve Tic. Ltd.Şti. 20 yıllık tecrübe ile Ankara’da faaliyet göstermektedir. Endüstriyel temizlik makinaları, temizlik malzemeleri ve kimyasalları ithalatını, toptan ve perakende satışını yapmaktadır.

DEVAMINI OKU

Genel Bilgiler

“Hastaneler, oteller, okullar, fabrikalar, gıda işletmeleri , profesyonel ve endüstriyel mutfaklar , restoranlar , askeri birlikler , demir deniz ve hava yolları şirketleri , Çamaşırhaneler , süper ve hipermarketler ; gibi toplu kullanım yerlerine yönelik hizmet veren yüksek kaliteli endüstriyel temizlik ürünleri yer almaktadır.
Çamaşır, mutfak, genel temizlik, yer bakımı, halı bakımı, el ve vücut hijyeni, endüstriyel ürünler, gıda hijyeni ürünleri, denizcilik ürünleri ; gibi farklı gruplar altında toplanan 200’ün üzerinde temizlik ve hijyen ürünlerinin tümü IDUNA’nın geliştirdiği çok özel formüller ile, Danimarka’lı uzmanlar tarafından yönlendirilerek üretilmekte ve her parti üretimden alınan örnekler yine Danimarkalı uzmanların onayı alındıktan sonra piyasaya verilmektedir.

Gürler Endüstriel Temizlik Gıda Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.

Sektörünce Öncü Kuruluş

ÖNCÜ KURULUŞ

GÜRLER Endüstriyel Temizlik Gıda Sanayii ve Tic. Ltd.Şti. olarak amacımız; etik değerlere bağlı, güvene dayalı ticaret anlayışı ile sektörde öncü, hizmetinde örnek ve müşterilerinin ilk tercih edeceği şirket olmaktır.

Temizlik Yaşamdır.
[SEKTORUNDE ONCU KURULUS.]